Oppskrifter

Om Qano

Etter to år i henholdsvis barselspermisjon og omsorgspermisjon står jeg nå på trappene til å starte i ny jobb. Gjennom denne perioden har jeg fått tid til å surfe rundt i bloggverden og suge til meg inspirasjon fra alle de flinke håndarbeidsentusiastene på nettet.

Ikke bare har jeg hatt permisjon, men jeg har for første gang bodd sammenhengende utenfor Norges grenser i mer enn to uker. Qatar er et land på størrelse med Buskerud fylke. Det ligger i Midt-Østen, grenser til Saudi Arabia og ligger en times flytur fra Dubai. I kofferten frem og tilbake til Norge har jeg drasset med meg strikkepinner og garn. Garn i store mengder, for i Qatar får man kun tak i dårlig bomullsgarn og polyester!


Ideen til Qano er grodd frem den siste perioden av oppholdet i Qatar. Mye skyldes nok en lengsel etter å komme hjem til dagliglivet i Norge igjen, men samtidig er det vanskelig å skulle gi slipp på sol, varme og dager fylt med mye håndarbeid, bading og lek.

Jeg tviholder på sol og varme gjennom navnet som minner meg om ørkensanden, og viser derfor fram mine kreasjoner under navnet Qano.


Velkommen skal du være!