Oppskrifter

torsdag 9. desember 2010

Rustrød hals

Min andre hals kom av pinnene for en god stund siden, men den har blitt liggende med sine to tråder som skulle festes i strikkekurven siden da.  I dag fikk jeg endelig karret meg til å ferdigstille den slik at den kan pakkes pent inn og sendes nordover i fylket. 

Oppskriften er den samme som før, men denne gangen har jeg strikket i dobbelt garn Pickles Merino Lace i fargen "røde epler".  Den ble tykkere og varmer nok betraktelig mer enn den første varianten, men mønsteret kommer mer fram i den blå utgaven.  Jeg klarer ikke helt bestemme meg for hvilken jeg liker best,  og det er kanskje like greit siden jeg kun tar hensyn til fargen når jeg velger hvem av mine venninner som skal få hvilken.


1 kommentar:

  1. Takk for hyggelig kommentar på refleksene mine:)

    Helt imponert over strikkinga di! Jeg synes hullmønster er så pent, og disse halsene var jo knallfine:) Strikka et sjal med lignende hullmønster en gang, men ble så lei av å telle og være så konsentrert om hull og fellinger og kast at jeg avsluttet før det var stort nok...kanskje lillesøster kan bruke det om et par år! :)

    Ha en fin adventstid videre!

    SvarSlett