Oppskrifter

torsdag 11. august 2011

Yndig strikkejakke

Den mystiske strikkejakken som jeg har skrevet om tidligere har vært ferdig lenge, men sommeren er definitivt ikke tiden for blogging.  Jeg skjønner ikke hvor ukene og månedene har tatt veien. 

Orginalen på bildet over er lappet sammen, full av nupper og ganske så utslitt.  Derfor kan jeg med stolthet meddele at jeg nå har lykkes i å forstørre og kopiere et favorittplagg!

Jeg legger ikke skjul på at det tok lang tid, men det er ikke først og fremst på grunn av vanskeligheter, men tynne pinner og garn samt begrenset strikketid.

 
Resultatet er blitt en yndig jakke med perlemorsknapper.  Synes den er litt for feminin på min noe "bryter-aktige" sønn, men man tar den modellen man har.  Han skal slippe å slite ut denne jakka stakkar.  Jeg skal telle meg gjennom maskeantall og fellinger slik at jeg får skrevet ned mønsteret før jeg legger den ut i epla-butikken.  (Oppdatering: Jakken ble på impuls gitt bort til en nydelig 1,5åring hvis mamma var på formiddagskaffe i dag....Slit den med helsa! =)

Jakken er strikket i Pickles tynn Abuelita og vil trolig passe en ettåring.  Det gikk med i overkant av 100 gram. 
Knappene er fra Textart.Posted by Picasa

2 kommentarer:

  1. Utrolig nydelig jakke! Likte så godt mønsteret :) Og flott modell da! :)

    Ha ei flott helg

    Klem

    SvarSlett
  2. Åja! Så fin jakke! Denne har faktisk jeg også vært på utkikk etter, etter å ha sett en tilsvarende på et bilde. Men jeg er håpløs til å strikke på "frihånd" - så spørsmålet er om du har fått skrevet ned noen oppskrift?? I så fall er jeg veldig interessert :)

    SvarSlett