Oppskrifter

torsdag 10. juni 2010

Hjemmestrikket panelgardin

Ja, du leste riktig.  Jeg merker selv, bare ved å skrive overskriften at dette allerede er på gyngende grunn.  Kan jeg skylde på ammetåka? Da vi flyttet ned til Qatar i september 2008 var Nora tre mnd, jeg kjente ingen og regnet med det ble en del timer innendørs og alene siden temperaturen ligger rundt 40-50 akkurat i den perioden. 


Heldigvis ble det ikke så mange timer som jeg var forberedt på. Vi var oversosiale i begynnelsen, så det ble lite tid til strikking.  For å få ferdig dette prosjektet, som jeg hadde planer om skulle bli to lekre panelgardiner på gjesterommet hjemme i Norge, tror jeg at jeg må bli sengeliggende i to år - minst!  Derfor har jeg bestemt meg for at det snart skal felles av og heller bli til en løper eller en sånt "teppe" som man slenger over ryggen på en lenestol....det blir i hvertfall IKKE noen gardin, og at jeg liksom skal legge opp til én til er uaktuelt!


At dette prosjektet i det hele tatt kom frem i dagslys skyldes at huset står på hodet. Vi er igang med å pakke flyttelass.  I kveld rømmer vi fra hele kaoset og sjekker inn på et av byens lekreste hoteller! Det skal bli deilig å bare slappe av, spise deilig mat og leve slafraffenliv ved bassenget i to dager, før den harde hverdagen i Norge står for dør.  Dessuten er dette vår siste helg som familie på lenge.   Far i huset blir igjen for å avslutte jobben her i midt-østen, så vi skal virkelig nyte litt kvalitetstid denne helga!


Det håper jeg du også skal! God helg =)

2 kommentarer:

  1. WOW! Ja, jeg er imponert over at du i det hele tatt har satt i gang med dette prosjektet! Flott arbeid, og jeg tror at det vil bli en flott løper eller ett teppe! Kos dere masse i helgen, høres deilig ut!:)

    SvarSlett
  2. Jeg sier også bare WOW! For en jobb du har nedlagt her. Nyt helgen og velkommen tilbake til Norge:-)

    SvarSlett