Oppskrifter

torsdag 24. juni 2010

An apple a day...


...keeps the doctor away!  Et epla-kjøp om dagen, ja tenk den som kunne unne seg det!  Fullt så omfattende har jeg ikke handlet, men mitt første kjøp på Epla.no er et faktum.  Jeg har gått og ønsket meg det ene produktet etter det andre i lang tid nå, så det var på høy tid at Handmade Vibeke fikk den bestillingen jeg har hatt liggende så lenge.  Jeg angrer ikke et sekund på den handelen.  At Vibeke er flink, nøyaktig og omstendelig i sitt arbeid har jeg forstått på alle de gode tilbakemeldingene hun får på produktene sine, men jeg ble helt overveldet over de bittesmå, nydelig presise stingene hun har fått til på sine lekre, brukervennlige og slitesterke produkter.  Det tør jeg påstå etter to dagers bruk.  iPhone-etuiet er blitt åpnet og lukket utallige ganger, for telefonen står ikke stille om dagen - og trykknappen holder så absolutt mål! 

Så nøl ikke - liker du noe i Vibeke sin Epla-butikk er det bare til å følge hjerte! 

Ps. Vibeke, tusen takk for den herlige overraskelsen - er allerede i bruk =)
Pss...til dere som tror jeg er blitt schisofren...vi har bare identisk fornavn! 


3 kommentarer:

 1. Masse lekkert!! Helt enig med deg, Vibeke er ufattelig dyktig!:)

  SvarSlett
 2. Oi, for et utrolig hyggelig innlegg!! Tusen tusen takk for godord! :) Nå ble jeg ordentlig glad!! Sånne tilbakemeldinger gjør at man virkelig koser seg ekstra med syingen. Takk! :)

  SvarSlett
 3. Heilt enige! :) Vibeke lage veldig møkje fint! Har i grunnen lyst på eit Iphone-etui sjølv og... Får sjå om ikkje det eg har hekla snart må vika plassen for eit nytt. :)

  Fin blogg du har! Kjekt å finna nye bloggar... :)

  God sommar!

  SvarSlett