Oppskrifter

mandag 16. august 2010

Borte bra?


Nei, det er ikke bra å være så lenge borte fra bloggen....man får altfor mange prosjekter som skal avbildes og ideer i hodet.  Til slutt bare hoper deg seg opp til det går i stå, og så venter man enda litt lenger i håp om at det skal løsne igjen. 

Jeg prøver å beskrive og bortforklare den lange bloggepausen i sommer, i stedet for å kjede dere med detaljer viser jeg heller fram de to produktene som jeg har klart å ferdigstille i løpet av mitt fravær.  Det er ikke så mye, men antall oppstartede prosjekter har jeg derimot ikke oversikt over.  Jeg har vært veldig vinglete i det siste.  Skulle helst prøve ut alt det nye garnet med en gang, men ble ikke fornøyd med det ene, så det andre....kort fortalt har jeg en del saker i strikkekurven som venter på at jeg skal bestemme meg for å rekke opp, trist men sant. 

Disse to teppene er jeg tvert imot kjempefornøyd med.  Det ene skal gis bort til ei søt lita jenta som kom til verden i juni, og gutteteppe blir nok en gave til et nurk som er ventet i begynnelsen av desember.


Lun Bris Sommerbabyteppe er strikket etter oppskrift fra Pickles, det gikk veldig raskt å strikke når man bare ble vant til alle fargeskiftene hele tiden.  Garnet er helt ulikt annet bomullsgarn, det glir ikke like lett på pinnene fordi det er ujevnt, men den syltynne tråden som er spunnet rundt den tjukke, gjør at det likevel går smidig unna. Mønsteret er lett å følge, og garnet gjør at effekten i mønsteret definitivt kommer til sin rett. 


Med ønske om en fin uke til dere alle....

3 kommentarer:

 1. Så herlige tepper! Skjønner godt at du er fornøyd med disse!! Gleder meg til å se de andre prosjektene dine også!:)

  SvarSlett
 2. de var kjempe fine! velkommen tilbake på bloggen, og gleder meg til å se flere prosjekter :)

  SvarSlett
 3. Åh, disse teppene blei kjempefine! Har siklet litt på oppskrifta hos Pickles jeg også, og testa den litt på et annet garn. Men bra du beskriver din erfaring med det orginale garnet, for nå fikk jeg lyst til å prøve igjen! Akkurat som om jeg trenger å kjøpe mere garn... Kremt.

  Takk for at du deltok på blogg-konkurransen min så jeg fikk ta en titt på bloggen DIN! Likte den veldig godt, legger deg til på lista mi og gleder meg til å følge deg videre. (o:

  SvarSlett