Oppskrifter

torsdag 19. august 2010

Smitt og smule

Dette innlegget blir en hyllest til Smuleblogg - rett og slett fordi jeg har hatt denne bloggen i tankene store deler av ettermiddagen i dag. 

Mens vi enda bodde i Qatar surfet jeg rundt og hentet ideer på nettet til ting jeg ønsket meg eller ville lage når vi bare kom oss hjem til Norge.  Alle idéene ble sirlig notert ned og er nå blitt til ei liste jeg har begynt å tikke av etterhvert som ting blir gjennomført eller kjøpt inn.  På denne lista står flere punkter inspirert etter bloggen til Jannike.


Her om dagen vant jeg give-awayen på Smuleblogg, og i lykkerus over dette gikk jeg i dag til verks og skaffet meg en Electrolux Ergorapido etter at Jannike skrøt av den i sin følgjetong om Flotte ting - og ting som ikke helt svarte til forventningene


Herligheten står nå til lading og jeg gleder meg til å bli kvitt alle havregrynene som vesla så fint sopte på gulvet under kveldsmaten!  

Ikke nok med dette, så lå jommen meg pakken fra Smuleblogg i posten i dag også - for et sammentreff!  Jeg blir yr og glad som et lite barn når jeg får pakke i posten, og i dag hadde jeg all mulig grunn til å smile mens jeg pakket opp, for jeg visste hva den inneholdt!  Nå mangler kun noen usle skuffefronter fra IKEA, så skal et nyoppusset barnerom få prege bloggen med denne sjarmerende karen på veggen!  


Tusen takk for den flotte gevinsten, Jannike - bildet svarte absolutt til forventningene!  ...og hvis noen skulle være i tvil; Smuleblogg er absolutt verdt et besøk både titt og ofte!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar