Oppskrifter

tirsdag 14. september 2010

Lag bok av bloggen din

Mitt inntog i bloggeverden startet mens vi bodde i Qatar.  Jeg opprettet en privat blogg som familie og venner kunne logge seg inn på for å lese om livet vårt i det store utland.  Jeg valgte å holde den privat ettersom jeg ukritisk la ut masse bilder av gullungen vår så besteforeldre og andre inviterte kunne følge med på utviklingen.

Nå som vi har returnert hjem, kom behovet for å ha ei minnebok for vår egen del.  I stedet for å bruke timesvis på å klippe og lime i album, noe jeg vet av erfaring blir et evighetsprosjekt som gnager mer på samvittigheten enn det gagner familien, valgte jeg ganske enkelt å bruke den nette sum av kr.600,- på denne boka. 
Dyrt, vil mange påpeke, og jeg er så hjertens enig, men hva gjør vel det når kvaliteten er så god som dette? Jeg er kjempefornøyd med resultatet og det var superenkelt å bestille.  Inne på nettsidene til The cutest blog on the block, kan du med noen få tastetrykk bestille en nedlastbar pdf-fil (veldig billlig), soft-cover eller hard-cover innbundet bok.  Man har mulighet til å redigere og finjustere, ta bort innlegg man ikke ønsker å ha med også videre.  Jeg gjorde det veldig enkelt;  lastet opp hele bloggen, automatisk tilpasning for å spare plass og bestill.  Skulle jeg gjort det om igjen ville jeg tatt meg bryet med å laste opp de første bildene i full kvalitet, og finjustert litt mer, men på 300 sider ble det litt mye jobb.....

To år av livet vårt, godt dokumentert og samlet mellom to flotte permer!

Boken sendes fra New Zealand, jeg ble lovet levering etter 4 uker, men boka lå i postkassen etter kun to og ei halv uke.  Kan trygt anbefales!

4 kommentarer:

  1. Så kjekt! Har hørt om muligheten, men var usikker på kvaliteten, den ser jo utrolig flott ut! Takk for tipset.

    SvarSlett
  2. Denne så rålekker ut! Sier ingenting på prisen, tenk for ett minne!!:)

    SvarSlett
  3. Wow- det var utrolig kult!! Og prisen var det ingenting å si på! Jeg bestiller fotobøker i ett sett -elsker å lage det. Men dette var jo fantastisk. Har ikke hørt om det før, men merker at det var noe for meg ja... Takk for tips! Oggod helg til deg også :)

    SvarSlett