Oppskrifter

lørdag 25. september 2010

Nytt garn?

I et svakt øyeblikk, svingte jeg innom min faste garnbutikk uten noen mål og mening.  Det pleier sjelden å ende med tom pose, ei heller denne gangen.  Etter å ha ryddet gjennom og sortert bare deler av mitt garnlager og håndarbeidsutstyr har jeg lagt bånd på meg selv mot å handle inn nytt.  I hvert fall hvis jeg ikke engang har noe prosjekt på gang som krever supplering.  Dette kjøpet ble dermed et dobbelt brudd på mine selvpålagte lover.  Fargen er bare helt nydelig, og garnet supermykt.  Jeg har aldri vært borti dette før, og heller aldri sett det i hyllene.  Det minner om, og har samme strikkefasthet som babyull.  Noen som kjenner det igjen?
I handlingsøyeblikket hadde jeg ikke den minste idé om hva dette skulle bli til....Vel, nå har jeg for første gang et prosjekt på pinnene som det skal klippes i.  Jeg er mildt sagt spent på hvordan dette vil ende, men har alliert meg med min mor når jeg kommer til den traumatiske sy- og klippeprossessen. 

Fortsettelse følger...
 

Ønsker alle en riktig god kveld og en herlig søndag. 

1 kommentar:

  1. Hei, og tusen takk for hyggelig kommentar hos meg i kveld! :) Flott blogg du har, de hardangersøm-gardinene var RÅlekre! Legger deg på blogglista mi. Herlig garn du har funnet deg forresten, lykke til med "strikke/klippe prosjekt" :)

    SvarSlett