Oppskrifter

onsdag 26. mai 2010

Her hamstres det.....


En av fordelene med å bo i Qatar er at det finnes et overveldende utvalg av fargerike stoffer her.  Ja, det er litt for fargerikt etter min smak - jeg er ikke helt på "Bollywood-bølgen" enda.  Det er heller ikke noe å si på prisen, hverken for tekstilene eller å få sydd klær hos skredderen.  Jeg har derfor kjøpt inn og bestilt både tunikaer, silkekjole, flere skjørt og jakker de siste ukene.  Det blir spennende å se resultatet!

                             

Dagens innkjøp bærer preg av at jeg skulle ønske at jeg var flinkere med symaskinen, og at jeg gjerne skulle gjort noe med planene om å lage album av bildene som aldri blir fremkalt. 

De ensfargede stoffene skal leveres til skredderen for å gjøres om til to gigantiske duker til vårt nye spisebord.  Bordet måler 180cm x 180cm, så jeg tror jeg vil få problemer med å finne duker til det hjemme i Norge.


Scrappeblomstene ender mest sannsynlig hos ei kjempeflink venninne som lager nydelige kort, men satengbåndene skal jeg beholde selv.  Forhåpentligvis blir det laget noe pent av dette i løpet av sommeren. 

Bomullsstoffene har jeg planer om skal være en del av interiøret på Noras nye barnerom.  Det skal pusses opp og males, så da trengs det jo noen puter og gardiner i spreke farger også.

2 kommentarer:

  1. Ser ut til at det er mange fordeler ved å bo utenlands ja:) Anbefaler forøvrig å lage CeWefotobok av digitale bilder. Enkelt og veldig gøy:)

    Og veldig hyggelig at du vil være med på min give-away:) Ha en flott dag!

    SvarSlett
  2. Takk for tipset, Vibeke! Jeg har laget en Cewe-bok til "dagmamma-barna" vi har delt på er nede. Det var en kjempesuksess og et flott minne for de tre smårollingene, så det skal jeg jammen meg gjøre mer av! Kanskje ender ferieturene våre opp i slike bøker også. Det er jo som du sier veldig enkelt og gøy!

    SvarSlett