Oppskrifter

lørdag 29. mai 2010

Seks sekskanterTakket være nye bekjentskaper i bloggverdenen og et kjapt søk på Ravelry kom inspirasjonen over meg og restegarnskurve min i går kveld.  Heldigvis!  


To nøster mandarin petit fra Sandnes Garn er i ferd med å ta slutt.  Resultatet er seks, søte, små sekskanter.  Jeg får lete etter en farge og to til som kan passe sammen, alternativt blir de vel liggende til jeg kommer hjem og får supplert med passende farger.

Jeg har ikke helt bestemt meg for hvor stort det er meningen at dette teppet skal bli, men fargesammensetningen tyder vel på at det blir et vognteppe til slutt. 

Mens jeg heklet på disse lappene satt jeg og funderte på om det kanskje skal bli mitt første forsøk på å lage til en pen bakside og fore teppet.  Ser det for meg i hodet, men tiden vil vise om det blir like pent som jeg ser for meg.  Tips tas i mot med stor takk!


1 kommentar:

  1. Så utrolig flotte sekskanter!! Deilige rosanyanser! Tips? Hmm... Tror jo at dette ville blitt ett fantastisk teppe!! I tillegg synes jeg det hørtes spennende ut med bakside på teppe.. Mulighetene er mange! Vakkert blir det uansett!:)

    SvarSlett