Oppskrifter

tirsdag 19. april 2011

Vellykket sykurs og påskekaos


Jeg har vært på sykurs hos Textart, og har lært masse!  Makan til flink, snill og kjekk sylærer skal man lete lenge etter!  De fleste deltakerene var ferske i faget, skjønt én hadde quiltet en hel masse men ikke sydd etter mønster før.

Jeg har lært om trådretning, klippe på riktig side av stoffet, legge til sømrom på rette steder og fått et nytt vokabular på dansk/norsk...siden det fins så mange lekre mønster fra Danmark.  Veldig praktisk at den ene kursdeltakeren var dansk, så fikk vi eksperthjelp på det området!


Jeg har selvfølgelig ikke klart å ferdigstille noe av det jeg begynte på på kurs.  Men det er fordi vi nå står på farten til å reise på påskeferie, og fordi vi har startet arbeidet i kjelleren.  Snart har vi trapp ned fra boligenheten og ned i kjelleren slik at vi slipper å gå ut for å komme ned.  Med andre ord kan jeg for alvor starte nedtellingen til hobbyrommet blir en realitet!


Enn så lenge får dere vente i spenning og gjette på hva disse kryptiske bildene viser.....påskequiz ;0)
Gleder meg til å reise bort fra dette byggverket av et hus for å svinge strikkepinnene litt i fred for dårlig samvittighet!

GOD PÅSKE kjære håndarbeidsfantaster.1 kommentar:

  1. så gøy med sykurs! Gleder meg til å se det ferdige resultatet. Og god påske til deg også:)

    SvarSlett