Oppskrifter

torsdag 24. februar 2011

Sabla fornøyd!

Det er kaldt i Stavanger om dagen, så det kunne ikke passet bedre at jeg fikk somlet meg til å teste ut symaskinen.  Helt siden jeg kom over idéen hos Blomma åker vagn har jeg hatt til hensikt å sy noe lignende.


Jeg er slettes ikke dreven med symaskinen, og ender ofte opp med å krangle med den stakkars Janomen.  Denne gangen var prosjektet mer utfordrende enn noen gang, og fallhøyden desto større!  


Jeg tok utgangspunkt i et solid bomullsstoff jeg hadde liggende etter at vi trakk om sofaen på folkehøyskolen jeg gikk på...(det sier litt om hvor ofte jeg dykker ned i stofflageret...men jeg samler på alt - det kan jo komme til nytte til slutt!)  Før vi flyttet utenlands kjøpte jeg inn en haug med billige fleece-pledd som jeg skulle pynte med broderier og gi bort i julegaver - et prosjekt som aldri ble realisert.  Begge deler har nå fått nytt liv i form av en god og varm kjørepose til guttungen.
Tilpasningene ble gjort underveis, og det ser ut til at det har fungert overraskende bra!  Synes til og med den heslige grønnfargen i föret kom til sin rett til slutt.  I toppen kan posen snøres sammen rundt hodet, og den lukkes med trykk-knapper i siden.

Jeg er strålende fornøyd med resultatet, og jommen ser det ikke ut til at brukeren også trives i det "nye" setet sitt.3 kommentarer:

 1. Så flott den ble! Og for en skjønn gutt da :) Dette var noe jeg drømte å sy til minstejenta men aldri turte å begi meg ut på.

  Gratulerer med fremtidig hobbyrom forresten! Det er ubeskrivelig deilig å ha ett eget sted der man kan rote og styre som man vil :) Det blir så mye mindre tiltak å starte på prosjekter også da.

  Ha ei fortsatt god helg :)

  Klem

  SvarSlett
 2. Så utrolig flink du er.
  For en sjønning du har.
  Legger meg til som følger.
  Klem

  SvarSlett
 3. Genialt, så flink du er.....håper jeg blir like flink.......satser på at jeg snart får meg symaskin ;)

  Det ligger en award til deg på bloggen min ;)

  SvarSlett